X

Залиште своє ім'я та телефон
і наш консультант зв'яжеться з вами

Замовити дзвінок

Хімчистка дивана Київ – що включає сервіс та інші важливі особливості

Кожна господиня на власний досвід знає, як це важко тримати в чистоті диван. Особливо важко повернути оббивці приємну м'якість і вивести застарілі плями. Але вихід є – замовити професійну хімчистку дивана в Києв хімчистку дивана в Києві в нашій клінінговой компанії. Ми готові на всі 100% гарантувати, що впораємося навіть зі складними плямами і видалимо запах, що увібрався в матеріал оббивки за роки користування. Професійна команда клінерів приїде до Вас за вказаною адресою, щоб врятувати Ваше улюблене місце для відпочинку.

Алгоритм виконання хімчистки дивана

Не варто вважати, що професійною хімчистка дивана зветься тільки в рекламній кампанії – принаймні, ми ставимось до своєї роботи дуже відповідально. Ми виконуємо роботу по багаторазово відпрацьованому алгоритму, який нас не підводив жодного разу. Якщо описати процес чищення дивана коротко, то виділити можна такі етапи:

  1. Ретельний огляд предмета меблів – це необхідно для визначення найбільш забруднених ділянок, щоб зайнятися ними в першу чергу;
  2. Обов'язково фахівець проводить пробу спецзасобів на матеріалі, з якого виготовлений диван, щоб переконатися у безпеці його подальшого використання;
  3. Попереднє чищення оббивки при використанні потужного пилососа та сильнодіючих засобів – це дозволяє видалити більшу частину пилу, забруднень, мікробів та іншого, що приносить дискомфорт під час користування предмету меблів;
  4. Видалення залишкових слідів спецзасобів разом з вологою – цей процес виконується за допомогою потужного пилососа;
  5. Сушка поверхні оббивки і розпрямлення ворсу – це завершальний етап процедури хімчистки дивана.

Результатом виконаної роботи буде ідеально чистий диван, оббивка якого знову стала яскравішою і позбавленою неприємних запахів. Зручно, що Вам немає потреби транспортувати досить габаритний предмет меблів, оскільки послуга надається на умовах адресного виїзду команди клінерів. Також варто відмітити, що для виконання хімчистки у наших співробітників є усе необхідне.

Як ми формуємо вартість послуги хімчистки дивана?

Завжди найцікавішими для потенційного клієнта питаннями будуть якість та ціна хімчистки. Відносно якості виконання чищення дивана – Ви можете бути упевнені на усі 100%, оскільки роботу виконують справжні профі у сфері клінінгу. А ось стосовно ціни, то однозначно відповісти складно, оскільки вартість сервісу формується з урахуванням декількох чинників, а саме:

  • Наскільки серйозні забруднення поверхні оббивки та інших деталей дивана;
  • Габарити предмету меблів, а також кількість, адже у Вас може бути не один диван;
  • Матеріал, з якого виготовлений диван – наприклад, шкіра або текстиль;
  • Наявність необхідності надання додаткових сервісних послуг.

Приклади вартості на увесь перелік послуг (хімчистку диванів у тому числі) Ви можете знайти в прайс-листі на сторінках нашого сайту. А дізнатись точнішу суму клінінгового сервісу Ви можете у нашого менеджера під час особистої консультації.

Ми завжди готові Вам допомогти з хімчистою дивана

Якщо Вас почав бентежити зовнішній вигляд улюбленого дивана, то напевно пора замовити його професійне чищення – це можна зробити прямо зараз. Щоб стати нашим клієнтом Вам необхідно витратити всього пару хвилин, щоб заповнити запропоновану на сайті форму. Також Ви можете набрати наш контактний номер і у телефонному режимі з підказками менеджера оформити замовлення, а додатково отримати детальну консультацію з питань, що цікавлять. Усю необхідну інформацію Ви легко та швидко можете дізнатись на сторінках офіційного сайту. Найголовніше – ми працюємо оперативно і професійно.