X

Залиште своє ім'я та телефон
і наш консультант зв'яжеться з вами

Замовити дзвінок

Хімчистка дивана Київ - етапи хімчистки та на що потрібно звернути увагу.

Кожна господиня не з чуток знає, як це важко утримувати в чистоті диван. Особливо важко повернути оббивці приємну м'якість, вивести плями та сторонні запахи.

Багато хто намагається вирішити цю проблему самостійно, використовуючи підручні засоби (мило, порошок, миючі засоби) або ж купують дорогі засоби мас маркету, які обіцяють чудовий результат, але на жаль часто так само не дають жодного ефекту.

Якщо Ви все ж таки вирішили спробувати замовити професійну хімчистку дивана, але не знаєте що цей сервіс включає, ми розповімо Вам про його ключові етапи.

  1. Підготовка до хімчистки дивана.
  2. Ми вважаємо це одним з важливих етапів, якому варто приділити особливу увагу і від якого, за великим рахунком, залежить підсумковий результат хімчистки дивана. На даному етапі майстер проводить ретельний огляд меблів, визначає тип тканини, а також характер забруднень та джерело походження плям. Після вивчення даних деталей здійснюється підбір сертифікованих засобів для чищення, засобів для виведення плям і дезінфекторів, які найбільш ефективно допоможуть позбутися всіх видів забруднень.


  3. Первинне очищення меблів.
  4. Даний етап передбачає вакуумне видалення пилу та бруду з дивана, за допомогою професійного пилососа.

    Важливо, щоб перед нанесенням засобів для чищення на дивані не було: крихт, залишків їжі, пилу, вовни та інше.


  5. Нанесення сертифікованих професійних засобів.
  6. Після первинного очищення дивана майстер може переходити до нанесення засобів для чищення, а саме:

    • засоби видалення побутових забруднень;
    • обробка плям засобами для виведення плям, залежно від характеру їх походження;
    • нанесення засобів з видалення запахів та дезінфекції.

    Важливо пам'ятати, що всі засоби, якими Вам проводять хімчистку, повинні бути сертифіковані, натурального походження, гіпоалергенні та безпечні для мешканців Вашого будинку. Якісні засоби не мають їдких запахів і після їх використання не потрібно провітрювати приміщення.


  7. Видалення плям та запахів.
  8. Обробивши диван засобами, що чистять, їм як правило дають час щоб проникнути в тканину і провести необхідні реакції з видалення забруднень. Але самої реакції мало. Для досягнення ефективніших результатів, а також для мінімального впливу засобів на обивку дивана, майстер застосовує професійну техніку:

    • роторні машинки, які спеціальними м'якими щітками допомагають усунути забруднення з верхнього шару тканини;
    • вакуумні пилососи – мета яких провести глибоке чищення і зняти забруднення які «виштовхує» засіб для чищення.

  9. Полоскання дивану чистою водою.
  10. За допомогою вакуумного пилососа майстер здійснює глибоке багаторазове полоскання оббивки дивана чистою водою. Завдання на цьому етапі: остаточно прибрати забруднення та залишки засобів для чищення.

    Важливо, у разі порушення технології або неякісного полоскання, на дивані після висихання швидше за все залишаться сліди і білі розводи від засобів для чищення


  11. Вакуумна сушка.
  12. Добре прополоскавши диван, майстер приділяє додаткову увагу вакуумному сушінню. Даний етап важливий не просто для швидкого висихання меблів, він запобігає розвитку грибка та цвілі в дивані, а також захищає каркас дивана від розмокання та псування.

    Важливо, за правильної технології хімчистки, диван повинен бути вологим, але з нього ні в якому разі не повинна капати вода.


  13. Додатковий захист та дезінфекція.
  14. Як додаткову послугу, ми часто також пропонуємо:

    • Глибоку дезінфекція дивана пароочисником.

    Ця послуга особливо актуальна, якщо раніше на дивані спала хвора людина або любили відпочивати тварини, на шерсть яких у вас алергія. Ну або у вашому дивані оселилися пилові кліщі, яких краще прибрати паром на високих температурах.

    • Обробка дивана захисними засобами від побутових забруднень та напоїв.

    Дана обробка актуальна для клієнтів, у яких є маленькі діти, а також якщо Ваш диван стоїть на кухні. Завдяки диво-засобу, диван набагато довше залишається чистим, а напої та побутові забруднення не прилипають до його обивки.