X

Залиште своє ім'я та телефон
і наш консультант зв'яжеться з вами

Замовити дзвінок

Хімчистка матраца – чи потрібно робити, якщо матрац зовні чистий?

Химчистка дивана

М'які та зручні матраци стали невід'ємною частиною нашого життя. Дійсно, комфортний сон, це запорука гарного самопочуття, бадьорості, сил та енергії на весь день

Але як часто ми замислюється про те, скільки пилу бруду накопичується в наших матрацах?

Прийнято вважати, що якщо матрац у наматрацнику і зовні не має явних слідів забруднення та плям – значить із ним усе гаразд і він чистий. Насправді ж, незалежно від наявності наматрацника, а також наповнення (натуральні або синтетичні матеріали), матрац має здатність накопичувати в собі пил, бруд, а в деяких випадках і пилових кліщів. Наприклад, пил на твердих поверхнях (комоди, тумби) ми протираємо кілька разів на тиждень, при цьому матрацам, диванам килимам, ми не приділяємо особливої уваги. А скільки пилу там осідає за півроку – рік?

В даному випадку важливо також відзначити, що всіма "накопичуваннями" матраца ми дихаємо щоночі, а від сюди: поганий сон, кашель, алергічні реакції.

Як часто потрібно проводити хімчистку матраца?

Єдиної думки щодо цього питання немає. Деякі стверджую, що хімчистка матраца повинна проводитися не рідше ніж раз на рік, інші вважають що кожні 3-6 місяців.

Ми ж рекомендуємо:

Хімчистка матраців, що своєчасно виконується, дозволяє зберегти гарний зовнішній вигляд і властивості виробів, а також знижує ризик виникнення алергічних реакцій.


Якщо Ви вирішили провести хімчистку матраца або ж у Вас виникли питання з цього приводу – зателефонуйте нам і ми з радістю проконсультуємо по всіх деталях, що цікавлять.