X

Залиште своє ім'я та телефон
і наш консультант зв'яжеться з вами

Замовити дзвінок

Хімчистка килимів – особливості та переваги хімчистки у вас вдома

Згідно з останніми світовими тенденціями, килими знову повертаються в моду. І це не дивно, адже завдяки їм наш будинок набуває особливого затишку та комфорту. Разом з цим, всім відомо що килими мають властивості накопичувати в собі бруд і пил, який чудово осідає в їхньому ворсі, що в свою чергу впливає на зовнішній вигляд килима, а також може бути небезпечним для мешканців вашого будинку, викликаючи алергічні реакції.


А для того, щоб ваш улюблений килимок радував Вас якомога довше і не втрачаючи своїх споживчих якостей і кольору, він вимагає постійного догляду.

Професійна хімчистка килимів вдома – одне з найефективніших рішень з догляду за килимовими покриттями.

Переваги хімчистки килима:

  • Повне видалення побутових забруднень, пилу та запаху.
  • Завдяки вакуумному професійному пилососу, хімчистка килима передбачає глибоке (наскрізне) очищення тканин та всього ворсу, у тому числі від пилу. Орбітальні машинки, які також використовуються у професійній хімчистці, допомагають усунути до 98% побутових забруднень.

    Сертифіковані гіпоалергенні засоби і широкий асортимент засобів для виведення плям – видаляють навіть старі, в'їлися плями, у тому числі від вина, кави, крові, фломастерів та інше.


  • Хімчистка килима вдома заощаджує Ваш час та сили.
  • Вам не потрібно знімати важкі курні килими і відвозити їх на мийки, а потім тягнути їх назад у будинок.

    Важливо також пам'ятати, у разі прання килимів на мийці, вони найчастіше сохнуть вздовж доріг та трас, тим самим збираючи на свій мокрий ворс весь дорожній пил та автомобільні гази. Кошти, що використовуються для прання – найчастіше не призначені для домашніх килимових покриттів. Також під питанням залишається наскільки чистим буде транспортування килима до Вашої оселі.


  • Весь процес хімчистки відбувається у Вас на очах.

  • Ви можете стежити за якістю робіт, а також контролювати які засоби для чищення використовує майстер (чи є на них сертифікати, чи безпечні вони для членів Вашої родини).

  • Повернення килиму привабливого зовнішнього вигляду.

  • Вакуумне сушка килима дозволяє не тільки прибрати залишки вологи, але й підняти ворс, тим самим повернувши йому приємну текстуру та привабливий зовнішній вигляд.


    Якщо Вас цікавить хімчистка килима - зателефонуйте нам і ми з радістю безкоштовно проконсультуємо Вас з усіх питань.